Τετράκλινο

Χωρητικότητα: 4
Ελάχιστες Νύχτες: 1
1 διπλό + 2 μονά

Με απόλυτο σεβασμό στην περιοχή, χωρίς αρχιτεκτονικές ακρότητες, το κτίριο, φτιαγμένο από την καταπληκτική φαιά, υποκίτρινη και κοκκινοπράσινη πέτρα της περιοχής, είναι προσαρμοσμένο στο φυσικό περιβάλλον και στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της λακωνικής υπαίθρου.

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, συνθέτουν μια θετική αισθητική εικόνα θαλπωρής και ηρεμίας. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει μέσα ή έξω από το κτίριο, ακούγοντας τους ήχους της φύσης.

Ο ξενώνας είναι χτισμένος σε διώροφο κτίριο και διαθέτει 10 ευρύχωρα δωμάτια, από τα οποία 5 είναι δίκλινα (με δυνατότητα μετατροπής και σε τρίκλινα), 4 τρίκλινα και μία μίνι σουίτα με ατομικό σαλόνι και τζάκι.

Από τα δωμάτια αυτά, τα δύο που βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες ατόμων με αναπηρία.
Όλα τα δωμάτια έχουν ιδιωτική βεράντα με θέα και διαθέτουν λουτρό με ζεστό νερό, κεντρική θέρμανση, ψυγείο, τηλέφωνο, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα μαλλιών.
Προσφέρεται πλούσιο πρωινό με αγνά ντόπια υλικά.

Στο ισόγειο του κτιρίου, ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του μια φιλική υποδοχή με καθιστικό και τζάκι για ξεκούραση και χαλάρωση. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να ψυχαγωγηθούν με βιβλία πλούσιας θεματολογίας και άφθονα επιτραπέζια παιχνίδια. Ασύρματο δορυφορικό Ιντερνετ είναι διαθέσιμο δωρεάν στους κοινόχρηστους χώρους του Ξενώνα.

Στο χώρο του ισογείου, τέλος, λειτουργεί παραδοσιακή ταβέρνα με τζάκι που δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους να γεύονται παραδοσιακά και οικολογικά προϊόντα (κρέας, τυροκομικά και αγροτικά προϊόντα), παραγωγής του κτήματος. Στόχος είναι η ανάδειξη της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας, με σεβασμό στα τοπικά πρότυπα.

Υπηρεσίες δωματίου

Χρηματοκιβώτιο
Tηλέφωνο
Ψυγείο
Κεντρική θέρμανση
Λουτρό με ζεστό νερό
Ιδιωτική βεράντα με θέα
Στεγνωτήρα μαλλιών
Τηλεόραση
Wi-Fi

Παρόμοια δωμάτια